Workshops voor events

U kan Anouchka’s Piece of Cake ook inhuren om een workshop tijdens uw event (Sinterklaasfeest, kinderfestival, bedrijfsfeest, …) te verzorgen.

Volgende kinderworkshops zijn mogelijk:

GetAttachment
Cupcakedecoratie:

De kinderen versieren onder begeleiding een cupcake met suikerpasta. Er kan eventueel een thema gekozen worden voor het decoreren van de cupcakes, vb: Sinterklaas, Pasen, dieren, …
Geschikt voor alle leeftijden.

Donuts
Donuts versieren:

De donuts worden voorzien. We maken glazuur voor de donuts in verschillende kleurtjes. Daarna kunnen de kinderen hun donuts in het glazuur dippen en afwerken met sprinkels, een gezichtje, …
Geschikt voor alle leeftijden.
Koekjes versieren:

Er worden koekjes in verschillende vormpjes voorzien. De kinderen kunnen met glazuur in spuitzakjes en sprinkels aan de slag gaan om van hun koekje een kunstwerkje te maken.
Best geschikt vanaf 6 jaar.

Koekjes bakken:

Indien er op de locatie een oven aanwezig is, is een workshop koekjes bakken ook een mogelijkheid. We wegen de ingrediënten af, kneden het deeg, vormen koekjes en versieren ze met chocolate chips en M&M’s. Daarna kunnen de koekjes mee naar huis genomen worden. Deze workshop is mogelijk in korte sessies van ongeveer 35-45 minuten.

Graag een ander thema of een workshop voor volwassenen? Neem contact op om jouw idee te bekijken.

Vraag uw offerte aan:

OPGELET: Op zon- en maandagen zijn er geen workshops mogelijk.

  • DD slash MM slash JJJJ