Over ons

Foto anouchka

Wie houdt er niet van een mooi en lekker dessertje? Ik zeg hier alvast geen nee tegen! Hieruit vloeide al snel mijn passie voort voor het zelf creeëren van unieke gebakjes met heerlijke smakencombinaties.

Om de kneepjes van het bakken en decoreren te leren, volgde ik een tweejarige opleiding in Amerika. En nu mag ik me met fierheid bakker-patissier noemen! Na mijn buitenlands avontuur kreeg ik helemaal de smaak te pakken en begon ik in thema gedecoreerde taarten en kleine gebakjes te maken voor vrienden en familie, die maar wat graag proefkonijn wilden zijn. En zo ontstond het idee voor Anouchka’s Piece of Cake, waar ik streef naar het creeëren van “iets anders dan anders”, zowel wat betreft smaak als uitzicht. Bij mij kan je terecht voor een desserttafel of (huwelijks)gebak vanaf 50 personen.

Ben jij eerder een doe-het-zelver wanneer het op gebak aankomt, maar wil je best wel eens iets nieuws bijleren? Dan vind je ongetwijfeld je gading tussen de workshops. Ik bied zowel workshops aan die gericht zijn op bakken als op het decoreren van taarten of cupcakes. En ook voor een vrijgezellenfeestje is er een aanbod aan leuke activiteiten! Er is voor ieder wat wils! ;-)

Anouchka