Dit najaar zijn de thema’s van de bakworkshops ‘Trendy gebakjes/Petit fours’, ‘Dessertbordje voor de feestdagen’ en ‘Rolbiscuit (kerststronk)’. Tijdens al onze workshops staat ‘al doende leren’ centraal, dus gaat iedereen aan de slag!

Workshop Trendy gebakjes/Petit fours

Hou je van bakken, maar wil je wel eens iets anders maken dan een klassieke taart of cake? Dan zal deze workshop je zeker kunnen bekoren! We maken een variatie aan kleine, trendy gebakjes, ook wel bekend als petit fours.

We maken verschillende gebakjes, waarbij heel wat technieken aan bod komen en er ook oog is voor een mooie afwerking! Superlekker en bijna te mooi om op te eten!

We maken volgende gebakjes: chocoladetaartjes met frambozenroom, sinaasappelkaastaartjes, smurfengebakje, spiraalkoekjes met chocolade.

Data: Woensdag 22/10 en woensdag 19/11, telkens van 19-22u.

Prijs: 45 euro/persoon

Inschrijven: Via het contactformulier met vermelding van de workshop + datum.

Workshop Dessertbordje voor de feestdagen

Wil je dit jaar eens een speciaal dessertje kunnen presenteren voor Kerstmis of Nieuwjaar? Dan brengt deze workshop jouw ongetwijfeld heel wat inspiratie. We leren hoe je een feestelijk dessertbordje zelf kan klaarmaken. Bovendien zijn alle elementen van dit dessertbordje perfect op voorhand klaar te maken, waardoor dit dessertje zich ideaal leent voor het klaarmaken voor gezelschap.

We maken een mousse van witte chocolade en mascarpone en presenteren de mousse in de vorm van een gebakje met zowel een crunchy bodempje als een zacht cakelaagje vanbinnen. Dit gebakje wordt vergezeld van frambozen en een frambozencoulis. En om het echt feestelijk te maken, werken we dit geheel af met een champagnesorbet. Hierbij hebben we oog voor een mooie presentatie!

Datum: Woensdag 3/12 van 19-22u

Prijs: 40 euro/persoon

Inschrijven: Via het contactformulier met vermelding van de workshop + datum.

Workshop Kerststronk (rolbiscuit)

In deze workshop maken we een heerlijke rolbiscuit met sinaas-mascarponevulling. We staan ook even stil bij de do’s en don’t bij het maken van een rolbiscuit. We decoreren de biscuit als een echte kerststronk en werken af met kerstdecoratie in botercrème en rolfondant.

Datum: Woensdag 17/12 van 19-22u

Prijs: 40 euro/persoon

Inschrijven: Via het contactformulier met vermelding van de workshop + datum.