Kinderfeestjes

Het is ook mogelijk Anouchka’s Piece of Cake in te huren voor een kinderfeestje, in het atelier of bij u thuis!

Wil jij een feestje vastleggen? Neem contact op!
Feestjes zijn mogelijk van dinsdag tem zaterdag.

JEC_5247 

Cupcakes versieren: (2 uur)

We versieren cupcakes in allerlei thema’s (eenhoorn, dieren, prinses, …) De kinderen leren hoe ze cupcakes kunnen versieren met suikerpasta en gaan zelf aan de slag met verschillende materialen. Er zijn verschillende cupcakes voorzien per kind, die de kinderen mee naar huis kunnen nemen achteraf. Voor alle materialen wordt gezorgd!
Er worden 6 cupcakes per kind voorzien om te decoreren. Bij feestjes in het atelier wordt er ook een frisdrank en een extra cupcake om op te eten voorzien.

Prijs: Vanaf 195 euro (van dinsdag tem vrijdag). Voor deze prijs kunnen er maximum 9 kinderen deelnemen. Op zaterdag is de minimumprijs 216 euro, voor deze prijs kunnen er maximum 10 kinderen deelnemen. Per extra deelnemer komt er 21 euro bij. Voor feestjes op verplaatsing komt hier kilometervergoeding van €0,7/km heen en terug bij.

Voor wie: Kinderen vanaf 6 jaar


Taart bakken en versieren: (2,5-3 uur)

We bakken samen taart en maken hier nadien een stapeltaart van. Nadien kunnen jullie de taart mee naar huis nemen of hier een stukje van proeven! (vooraf af te spreken)
Deze workshop kan enkel in het atelier plaatsvinden.

Prijs: Vanaf 200 euro (van dinsdag tem vrijdag). Voor deze prijs kunnen er maximum 8 kinderen deelnemen. Op zaterdag is de minimumprijs 225 euro, voor deze prijs kunnen er maximum 9 kinderen deelnemen. Per extra deelnemer komt er 25 euro bij.

Leeftijd: Vanaf 10 jaar


Pizza en donuts:
(2,5 uur)

Donuts
We maken samen pizzadeeg en beleggen de pizza met allerlei lekkers. Terwijl de pizza’s in de oven staat maken we het deeg voor de donuts. Daarna worden de minidonuts gebakken in de oven en versieren jullie de donuts met glazuur en sprinkels. Er wordt gesmuld van jullie zelfgemaakte pizza en een drankje wordt voorzien. Iedereen neemt nog enkele minidonuts mee naar huis!

Prijs: Vanaf 195 euro (van dinsdag tem vrijdag). Voor deze prijs kunnen er maximum 9 kinderen deelnemen. Op zaterdag is de minimumprijs 216 euro, voor deze prijs kunnen er maximum 10 kinderen deelnemen. Per extra deelnemer komt er 21 euro bij. Deze workshop kan enkel in het atelier plaatsvinden.

Leeftijd: Vanaf 8 jaar


Taartje versieren (2 uur)

naamloos

We vullen een taartje, smeren het af en bekleden het met suikerpasta. Daarna werkt iedereen zijn/haar taartje verder af door het te versieren als een hond, giraf, … Het taartje mag je nadien mee naar huis nemen.

Prijs: Vanaf 200 euro (van dinsdag tem vrijdag). Voor deze prijs kunnen er maximum 8 kinderen deelnemen. Op zaterdag is de minimumprijs 225 euro, voor deze prijs kunnen er maximum 9 kinderen deelnemen. Per extra deelnemer komt er 25 euro bij. Deze workshop kan enkel in het atelier plaatsvinden.

Leeftijd: Vanaf 10 jaar