Laden Evenementen

Tijdens deze workshop leer je enkele veganistische topreceptjes maken. We maken brownierepen met chocomousse, citroentaartjes met ‘meringue’, fruitmousse met crumble en chocolate chip cupcakes met ‘boter’crème. Dit alles maken we zonder eieren, koemelkproducten of gelatine. Als vervangende producten gebruiken we makkelijk verkrijgbare ingrediënten zoals agar agar, kokosmelk/room, sojaproducten, …  Er wordt wel gebruik gemaakt van suiker en gewone bloem. Sporen van melkproducten/ei zijn mogelijk.

Niveau: van beginner tot ervaren bakker
Doelgroep: Volwassenen
Meebrengen: schort, handdoek, vaatdoek (vod) en gebaksdoos

Fruitig gebak

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are not available as this evenement has passed.
Ga naar de bovenkant