huwelijk

Bent u verloofd en gaat u binnenkort trouwen? Allereerst proficiat! Uw huwelijk mag de mooiste dag van uw leven worden en uw dessert kan hierbij de kers op de taart zijn. Grote huwelijkstaarten in Amerikaanse stijl worden steeds populairder, maar er zijn tegenwoordig ook heel wat andere keuzemogelijkheden. Petit fours en cupcakes worden meer en meer als alternatief gekozen omwille van de persoonlijke toets die hieraan gegeven kan worden en de individuele porties. Zowel met uw smaak, kleurenpallet, thema als budget kan rekening gehouden worden. We nemen graag de tijd om samen met u een formule op maat uit te werken.

1) De huwelijkstaart

De ‘traditionele’ bruidstaart blijft nog steeds een geliefde afsluiter van het huwelijksdiner. De traditie van het samen aansnijden van de taart wordt eens zo speciaal met jullie op maat gemaakte taart. We werken graag samen met jullie een taart naar jullie wensen uit. Jullie kiezen de vorm, smaken, kleuren en versieringen, wij helpen jullie met suggesties en voorbeelden.

Kostprijs? Een huwelijkstaart is mogelijk vanaf 50 porties (vanaf 395 euro). De kostprijs voor een bruidstaart ligt meestal tussen de 6 à 10 euro/persoon. De kostprijs is afhankelijk van het ontwerp/decoratieve elementen en het aantal porties.

Interesse in een unieke huwelijkstaart op uw trouwdag? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

bruidstaart huwelijkstaart roze rozen bloemen lint strik kant wit geel herentals turnhout kasterlee mol balen westerlo olen

  2) Een desserttafel in thema

Een nieuwe trend die komt overwaaien uit Amerika zijn de thema-desserttafels met verscheidene petit fours of minigebakjes. De perfecte formule voor wie verschillende desserten en smaken wil combineren  en bovendien een persoonlijke toets aan het dessertenbuffet wil geven. Deze formule biedt bovendien het voordeel van individuele porties. U kiest de kleuren, het thema en de smaken van de petit fours en wij verzorgen het totaalconcept, optioneel met tafeldecoratie.

Kostprijs?  Reken op ongeveer 7-9 euro per persoon voor een huwelijksdesserttafel; kosten voor tafeldecoratie niet inbegrepen.

Een desserttafel is mogelijk voor feesten vanaf 50 personen.

Is een unieke en persoonlijke dessertafel echt iets voor jullie? Neem contact op via onderstaand formulier.

  3) De cupcaketoren

Cupcakes zijn al enkele jaren populair en zijn een eyecatcher voor jullie huwelijksfeest. De hoge personaliseerbaarheid en lagere kostprijs maken cupcakes de ideale gebakjes voor elk huwelijksfeest. Cupcakes zijn perfect voor het avondfeest, maar kunnen evenzeer als hapje na de burgelijke trouw of als bedankje dienen. Kies zelf de smaken en versieringen en wij zorgen voor de totaalpresentatie met een étagère.

Kostprijs? Mogelijk vanaf 3 euro per cupcake met eenvoudige decoratie. Minicupcakes zijn beschikbaar vanaf 1,50 euro/stuk. Cupcakes kunnen besteld worden vanaf 100 stuks (gewoon formaat).

Wil u ook een toffe cupcaketoren op uw feest? Contacteer ons meteen via onderstaand formulier.

cupcaketoren wit huwelijk trouwfeest bloemen bestellen

 4) Mix & Match:

Voor ieder wat wils. Willen jullie graag de traditie van het aansnijden van de taart in ere houden, maar houden jullie ook van veel keuze en verschillende smaken? Dan is een combinatie van een huwelijkstaart met cupcakes of petit fours zeker iets voor jullie! We maken een showtaart die boven op de cupcake toren komt en waar jullie het mes in kunnen zetten. Of we zorgen voor een huwelijkstaart met meerdere lagen als deel van jullie desserttafel. U mixt en matcht hoe u het zelf wil.

Kostprijs? De prijs is afhankelijk van de combinatie die gemaakt wordt. Vanaf 50 personen.

Interesse in uniek gebak op uw huwelijksfeest? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Neem contact op:

Enkele voorbeelden: