Opgelet! Tem begin juni 2018 zullen er geen nieuwe workshops georganiseerd worden.
Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer er nieuwe workshops georganiseerd worden? Geef je emailadres dan door voor de mailinglijst via het inschrijvingsformulier onderaan. 

Workshop Pimp je taart – smaakideetjes voor je taart (VOLZET)

 
Hou jij van het versieren van taarten, maar kan je wel wat inspiratie gebruiken wanneer het op smaken voor je taart aankomt? Dan is deze workshop iets voor jou! Je leert hier allerlei taartvullingen maken (citroenvulling, tiramisu, smurfen, speculaasmousse, aardbeienmousse) in de vorm van kleine gebakjes en je leert verschillende texturen combineren in je taart.
Wanneer: donderdag 28/9, 19-22u
Prijs: 40 euro
Meebrengen: schort, handdoek en gebaksdoos  

Workshop American cupcakes (VOLZET)

 
Cupcakes zijn tegenwoordig alom bekend en worden vaak mooi versierd met suikerpasta. Maar wist je dat je in een cupcake ook heel wat unieke smaken kan combineren? In deze workshop maken we oreo cupcakes, red velvetcupcakes, bumpy sinaasappelcupcakes met chocoladeglazuur en cupcakes met karamel en praliné.
Wanneer: donderdag 19/10/2017, 19-22u
Prijs: 40 euro
Meebrengen: schort, handdoek en gebaksdoos  

Workshop Petit fours (VOLZET)

 
Tijdens deze workshop maken we allerlei minigebakjes: mini javanais met passievruchtvulling, sinaasappelkaastaartjes, chocoladetaartjes met framboos en abrikozengebakjes met witte chocolade.

Wanneer: donderdag 30/11/2017, 19-22u
Prijs: 40 euro
Meebrengen: schort, handdoek en gebaksdoos  

Workshop Dessertglaasjes (VOLZET)

 
foto
In deze workshop maken we feestelijke dessertglaasjes: gezouten karamel met meringue, champagnemousse met aardbeien, duo van chocomousse met framboos en mojitobavarois met granny smith
Wanneer: donderdag 14/12/2017, 19-22u
Prijs: 40 euro
Meebrengen: schort, handdoek en gebaksdoos  

OPGELET: U krijgt steeds een persoonlijke mail met een bevestiging van uw inschrijving of melding dat de workshop volzet is. Indien u binnen de twee dagen na inschrijving geen bericht hebt ontvangen, zit deze mogelijk in uw junkmail. Kijk dit dus steeds even na.

Uw inschrijving is pas in orde na ontvangst van betaling. Indien uw betaling 7 dagen na inschrijving niet ontvangen werd, wordt uw inschrijving geannuleerd.

Bij het reserveren van een workshop gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.