Algemene voorwaarden

BESTELLINGEN (huwelijkstaarten, desserttafels, …)

 • Het voorschot dient betaald te worden binnen de week na de plaatsing van je bestelling. Daarna is je bestelling in orde en wordt hiervoor plaats vrijgehouden in de planning.
 • Het resterende bedrag dient ten laatste 2 weken voor de datum van de bestelling via overschrijving betaald te zijn. Of, indien zo overeengekomen, kan dit cash bij afhaling/levering betaald worden.
 • Indien er wordt overeengekomen om een bestelling naar een latere datum te verplaatsen (opgelet, dit is niet altijd mogelijk), kan hiervoor een extra kost worden aangerekend.
 • Indien de bestelling van een desserttafel of huwelijkstaart wordt geannuleerd minder dan 1 maand vooraf, is er geen terugbetaling meer mogelijk van het reeds betaalde bedrag. Indien er langer vooraf wordt geannuleerd, maar een voorschot al betaald is, kan u uw voorschot uitgezonderd 25% administratieve kosten terug vragen.
 • Indien een bestelling onder uitzonderlijke omstandigheden door Anouchka’s Piece of Cake geannuleerd wordt, krijgt u het reeds betaalde bedrag terug betaald.

PRIVEWORKSHOPS (ook vrijgezellenworkshops)

 • Een privéworkshop dient betaald te worden via overschrijving binnen de week na reservatie van de workshop. Daarna is de datum van de workshop gereserveerd.
 • Voor vrijgezellenworkshops dient binnen de week na reservatie een voorschot van 100 euro betaald te worden via overschrijving. Het resterende bedrag dient ten laatste 2 weken voor de datum van de workshop via overschrijving betaald te zijn. Cash betalingen bij aanvang van de workshop zijn niet mogelijk; een privéworkshop dient steeds vooraf betaald te zijn.
 • Tot 2 weken voor de workshopdatum kunnen er nog wijzigingen in het aantal deelnemers worden doorgegeven en kan hierbij nog rekening gehouden worden in de facturatie.
 • Indien er minder dan 2 weken voor de workshopdatum nog deelnemers annuleren, kan hier geen rekening meer mee gehouden worden. Er is op dat moment geen teruggave van geld meer mogelijk.
 • De workshop kan kosteloos geannuleerd worden tot 4 weken voor de workshopdatum. Indien de workshop geannuleerd wordt 2-4 weken voor de workshopdatum verliest u het voorschot (100 euro). Indien de workshop minder dan 2 weken voor de workshopdatum geannuleerd wordt, is er geen terugbetaling meer mogelijk.

WORKSHOPS WAARVOOR JE JE KAN INSCHRIJVEN

 • Indien je meer dan 3 weken vooraf annuleert, kan je je inschrijvingsgeld, uitgezonderd 10% administratieve kosten, terugvragen.
 • Indien je tussen 2 en 3 weken voor aanvang van de workshop annuleert, kan je de helft van je inschrijvingsgeld terugvragen. Indien je zelf iemand vindt om je plaats in te nemen, kan je jouw inschrijvingsgeld volledig terug krijgen zodra de nieuwe deelnemer zijn/haar inschrijvingsgeld betaald heeft.
 • Indien je minder dan 14 dagen voor aanvang van de workshop annuleert, is er geen teruggave van inschrijvingsgeld of compensatie mogelijk. Je kan nog wel zelf iemand zoeken die jouw plaats inneemt bij de workshop om je inschrijvingsgeld te recupereren. In dit geval geef je vooraf even de naam door van de deelnemer die jouw plaats in neemt.
 • Waarom wordt er op deze manier gewerkt? Jouw plaats wordt speciaal voor jou vrijgehouden en deelnemers worden geweigerd wanneer alle plaatsen volzet zijn. Op korte termijn je plaats opnieuw invullen, lukt vaak niet.

Bovenstaande annulatievoorwaarden gelden enkel voor boekingen die via www.mooigebak.be gedaan werden. Voor boekingen via andere websites gelden de annulatievoorwaarden van de desbetreffende website.

HOE ANNULEREN

Indien je wenst te annuleren, dien je dit via e-mail te doen naar anouchka@mooigebak.be . Gelieve dit niet via WhatsApp, FB, instagram, voicemail, … te doen. OPGELET: je krijgt hier steeds een reactie op (binnen 24u op di-vrij). Een annulatie is pas geregistreerd wanneer u hier een reactie op hebt ontvangen. Hebt u geen reactie ontvangen, dan is uw bericht wellicht niet terecht gekomen.

WORKSHOP CADEAUBON

Elke cadeaubon is geregistreerd. Bij inschrijving voor een workshop/reservatie van een privéworkshop kan je de workshop betalen met de bon door de gegevens op de bon door te geven. Vanaf dat moment is de bon gebruikt en gelden dezelfde annulatievoorwaarden als hierboven gespecifieerd. Er wordt bij annulatie bij gebruik van bon nooit geld terug gegeven, enkel ‘tegoed’ (rekening houdend met de geldende annulatievoorwaarden).

ANNULATIE WORKSHOP DOOR ANOUCHKA’S PIECE OF CAKE

Indien een workshop door Anouchka’s Piece of Cake wordt geannuleerd (bijvoorbeeld indien de Coronamaatregelen dit niet toelaten), kan er een nieuwe datum worden voorgesteld of krijgt u uw geld volledig teruggestort.